Oh hello 2018.

YAY, een nieuw jaar. Perfecte moment om alles op een rijtje te zetten en even na te denken over die goede voornemens! En ik ben er deze keer echt van overtuigd dat ik het ga volhouden. (Of dat hoop ik toch)

Vorig jaar hebben we een datum geprikt voor ons huwelijk. Oh jawel voor diegene die het nog niet wisten, wij gaan trouwen. ♡ 11 augustus 2018 ♡ Zoals elke bruid, wil ik er goed uitzien. En uhm eventjes tussen ons, momenteel heb ik zelfs nog geen zin om een trouwkleed te passen. Duuuuus voornemen nummer 1, werken aan mezelf. Allereerst zou ik toch wel wat kilootjes kwijt willen, maar het hoofddoel is mezelf terug goed voelen in mijn vel. Strakker, fitter en tonnen energie. Doe je mee? Ik kan namelijk wel wat steun gebruiken! Tips & tricks zijn altijd welkom.

Daarnaast wil ik meer tijd maken voor mezelf, mijn partner en vriendinnen. Meer lachen en plezier maken. Het vorige jaar heb ik daar veel te weinig aandacht aan besteed.

Een citytrip of een reisje is ook een must dit jaar, gewoon om er eventjes tussenuit te zijn.

En genieten, genieten van elke dag die ik mag doorbrengen met de mensen die ik ongelofelijk graag zie ♡

Wat zijn jou goede voornemens dit jaar? Ik hoor het graag..

Hugs and kisses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s