Throw 🔙 time..

2017. Een jaar vol verrassingen veel verandering en momenten om te koesteren. Maar ook een jaar met teleurstellingen & verdriet. Ondertussen al eventjes geleden dat ik nog de tijd vond om iets neer te schrijven. Net zoals zo velen maak ook ik vandaag even tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar.

Dit jaar was voor ons begonnen met een verassing van formaat, zwanger van numéro 3. Deze kleine spruit was zeker welkom, al neemt dit niet weg dat we een hele tijd nodig hadden om te bekomen van het nieuws. Tot op de dag van vandaag zijn wij heel gelukkig met ons gezinnetje van 5, maar we hebben ons ook al dikwijls afgevraagd “waar zijn we aan begonnen”. Drie kinderen is in een tijd als deze helemaal niet meer vanzelf sprekend. Tot en met eind maart ben ik een “stay at home mom” en heel eerlijk ‘t is best wel pittig. Vanaf april begin ik terug te werken, laten we hopen dat mijn timemanagement tegen dan terug op punt staat.

Het was een jaar van vele zwangerschappen en geboortes. Begin maart, beviel mijn bestie van haar eerste kindje. Een wolk van een dochter, zo eentje om in te bijten. Een nieuw vriendinnetje voor mijn ondertussen drie dramaqueens. Jammer genoeg haalt de tijd mij dikwijls in en zie ik ze VEEL te weinig, misschien eens verandering in brengen in het nieuwe jaar?

Een jaar van vele mijlpalen. Eind juni werd Quinn 1 jaar! Gosh wat gaat het allemaal snel.. Ook Mila is ondertussen de kaap van 2,5 lang gepasseerd en ging 1 september voor de allereerste keer naar school. Later die maand kon ze dan meteen gaan “stoefen” met haar kleinste zusje. Mijn mama’s hart instant gesmolten toen ze tegen al haar vriendjes en vriendinnetjes zij “maar dat is wel mijn Sia hé, mijn kleine zusje”. En kleine Sia is ondertussen een kleine chubby baby, met een volume om U tegen te zeggen. Ondanks de mindere momentjes waar mama en papa heeeeeeeel boos moeten zijn, denk ik dat wij heel fier mogen zijn en doen ze het goed onze drie kleine poepies.

Tussen al dat moois waren er uiteraard ook dipjes en droevige momenten. Dit jaar heb ik aan de lijve ondervonden dat er een moment komt in je leven dat je bepaalde zaken moet leren loslaten. Leven en laten leven, waar ik het toch nog altijd heel moeilijk mee heb. Eind augustus hebben we dan afscheid moeten nemen van een PRACHT van een vrouw, echtgenote, mama, ons moeke ♡ en ook december was een maand met minder goed nieuws.

Als ik alles moet neerschrijven zijn we nog wel enkele dagen bezig daarom vertel ik het jullie met een aantal foto’s. Zo zag 2017 er voor ons uit:

This slideshow requires JavaScript.

Bedankt aan iedereen die er dit jaar bij was. Hopelijk zijn jullie er volgend jaar weer bij. Dat het een jaar vol liefde, geluk en vooral goed nieuws mag zijn.

Tot volgend jaar en alvast een gelukkig nieuwjaar ♡

Hugs and kisses

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s