Al meer dan één week mama van drie dochters, zusjes, mijn kleine poepies 🌷

De tijd vliegt letterlijk voorbij, iets meer dan één week geleden was ik nog mama van twee & hoogzwanger. En nu ben ik al één week mama van drie.

Niet te geloven hoe snel alles gaat! Ik kan haast niet geloven dat het al een week geleden is dat ik bevallen ben van ons derde meisje. Gek toch, opeens ben je mama van drie. Plots veranderd er weer een heleboel. Quinn is niet langer de kleinste en Mila mag zichzelf voor de tweede keer grote zus noemen. Q is nog een beetje klein om alles te begrijpen, maar haar vocabulaire is toch weer uitgebreid. Sinds de geboorte van de kleine zus zegt ze ‘baby’. M is een super fiere grote zus! Overal waar ze kan, wil ze gaan stoefen met ‘haar kleine zusje Sia’.

Voor mij als mama veranderd er niet zo heel veel, gewoon nog een klein mini mensje om van te houden. Oké ja, mijn huishouden staat momenteel op zijn kop en mijn aandacht verdelen onder deze drie schatjes is niet altijd even makkelijk. Maar voor mij zijn ze alle drie even belangrijk en ik zal de alle drie even graag zien, mijn hartjes.

Toch tussen alle drukte door een belangrijke ‘note to myself’ en ook voor alle mama’s en toekomstige mama’s: vergeet jezelf niet! Het is zo belangrijk om jezelf doorheen alle veranderingen heen goed in je vel te voelen.

Dus, morgen heb ik een date met de beste kapster & volgende week heb ik een afspraak bij Brows & Beyond voor microblading en een lashlift. Dan kan ik er ook weer even tegen.

Naast jezelf en bijna even belangrijk is je partner en relatie. Verlies elkaar niet uit het oog en maak tijd voor elkaar.

Check! Als alles meezit hebben wij zaterdag een dinnerdate & gaan wij onze dansbeentjes nog eens losgooien op de foute party van Q. YAY!

En dan als laatste, maak tijd voor vriendinnen. De ladies die altijd voor jou klaarstaan, je erdoor trekken als je het moeilijk hebt.

Okay, hier is nog redelijk wat werk aan de winkel. Maar ik kan wel zeggen dat het oh zo belangrijk is ook de echte vriendschappen te onderhouden. Let’s be honest, na drie kinderen blijven er (zeker nu na de derde bevalling) niet zo heel veel meer over. Maar ik ben ‘de blijvertjes’ oh zo dankbaar! You girls are amazing, a few in a million, love you lovelies to the moon and back.

Opvallend minder bezoekjes deze keer, maar wij zijn iedereen die langs geweest zijn of ons een lief berichtje hebben gestuurd enorm dankbaar 🌷. Ook voor de cadeautjes die gekocht zijn! (Minder belangrijk, maar ook wel best leuk)

Dat gezegd zijnde, vind ik het ooh zo fijn om terug zo’n kleine baby in huis te hebben. Ze doet het goed, kleine Sia! Helemaal verliefd op ons derde wondertje. En dan nu verder genieten…

3 thoughts on “Al meer dan één week mama van drie dochters, zusjes, mijn kleine poepies 🌷

  1. Weer lekker geschreven 😊 Het zal nog wel wat hectisch worden de komende tijd maar het zal vooral gezellig druk zijn en daar moet je van genieten! En ik ben er voor een babbeltje zo tussen de soep in de patatten door 😀💋

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s