IT’S OK NOT TO BE OK.

Er stond vorige week een nieuwe blogpost voor jullie klaar, die ik zondag nog even zou bijwerken om dan dezelfde avond, de dag voor onze geplande inleiding online te posten. Maar kleine Sia besliste daar anders over. Super vlotte bevalling, drie intense dagen van babygeluk en dan plots donder je van die roze wolk af..

Ondanks deze zwangerschap ongepland was, de beste van de drie. Tot het allerlaatste kunnen werken, amper klachten en heel de zwangerschap door geslapen als een roosje. Om dan totaal onverwachts twee nachten voor onze geplande inleiding spontaan weeën te krijgen en de volgende ochtend na een droombevalling Sia in onze armen te sluiten. Absoluut geen reden tot klagen en toch…

Hormonen, emoties en fysiek gewoon even uitgeput? Geen idee, maar het dipje was er. Niet alles gaat zoals je ‘t in gedachten had (mijn autistisch kantje dat weer even de bovenhand nam), opeens doen je borsten zoveel pijn van de stuwing, super pijnlijke naweeën en dan een klein lief meisje dat zich ook even niet zo lekker voelde. Wel mijn wereld stortte eventjes in elkaar. Alles werd letterlijk eventjes zwart, mijn lijf gaf een signaal dat het echt niet ok was. Time out.

Een zwangerschap/bevalling en de kraamtijd in het ziekenhuis brengt oh zoveel met zich mee. Je zou denken na een derde wondertje, ben je gewoon een PRO. Niets is minder waar, ook al gaan de handelingen misschien allemaal net iets vlotter. Elke keer opnieuw zijn het diezelfde emoties, diezelfde onzekerheden en daar komt dan nog eens bij dat je er thuis nog twee hebt die zitten wachten tot mama eindelijk thuis komt met de baby zus. Ochja, het zal wel weer even snel over gaan. Happy thoughts..

JA, ze is er eindelijk. Ons derde dochtertje S I A. Geboren zondag 24/09/2017 om 5u33, ze meet 50cm op het latje en weegt 3kg220 in haar bloot gatje.

Naast mijn mega dip van gisteren avond en een groot stuk van de nacht, kruip ik weer op mijn roze wolk en ga ik straks lekker genieten van het voor mij perfecte gezinnetje.

Hugs and kisses

Whats in A mom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s