Assepoesje assepoesje.. 

Oh Hello derde trimester… Vandaag exact 28 weken zwanger, alweer een mijlpaal bereikt. Dat verdiend een nieuwe blogpost! Hieronder alles over het to do lijstje en mijn “ik ben 28 weken zwanger kramp”. 

WOW, er groeit nu al 28 weken een klein wonder in mijn buik. Iedereen blijft maar zeggen, “geniet nog van de zwangerschap”. Uhum genieten !? Mijn dagen zijn tekort. Met twee bengels in huis vliegt de tijd voorbij. MAAR vandaag kan ik eindelijk zeggen dat ik niet meer kan zwijgen over de komst van ons derde dochtertje. Ja “eindelijk”. Zoals jullie misschien in één van mijn vorige post hebben gelezen, was deze zwangerschap heel onverwachts. Het heeft enorm lang geduurd vooraleer ik echt enthousiast werd over al het “baby gedoe”.

Lijstje leggen niemand zeggen. “Sinds ik onze geboortelijst ben gaan leggen bij “Het land van Ooit” is alles beginnen kriebelen.”

Sinds ik onze geboortelijst ben gaan leggen bij “Het land van Ooit” is alles beginnen kriebelen. Uiteraard was ik goed voorbereid en had een lijstje gemaakt met wat we moesten kiezen, op een dik uurtje is ‘t wel geklaard. Okay, let’s be honest. Iedereen zag van ver aankomen, wishfull thinking. Dik drie uren heb ik samen met m’n zus overlegd en gediscussieerd over wat wel/niet op de lijst te zetten. Het moest allemaal zo leuk maar niet zijn.

Daarna is de bom ontploft. Elke avond voor ‘t slapengaan overlopen wat er nog moet gebeuren, in mijn hoofd plannen wat ik wanneer zal doen en dan … VERLOF! Één volledige maand verlof, om wat te doen? Genieten, rusten, tijd spenderen met ‘t gezinnetje? Ja dat ook, maar eerst… “mijn ik ben 28 weken kramp”. Op mijn eerste dagje verlof (zaterdag) hebben we het rustig gehouden, volgende morgend ook een typische zondag josdag. En toen kreeg ik een kramp. Alles moest proper en in orde, tot op vandaag kan ik zeggen, de kramp is nog niet terug verdwenen. Kasten uitladen en volledig uitkuisen, garage opruimen, de babykamer behangen, …

Oh jawel, je leest het goed! Deze preggie mommy heeft de babykamer behangen en met succes. Heel professioneel ziet het er niet uit, maar ik ben oh zo trots op mezelf.


Nu de babykamer behangen is, is de verleiding om zelf te shoppen in onze geboortelijst heel groot, maar we houden ons in. (Nu toch nog)
Vorige week heb ik ook een wel heel leuk pakketje ontvangen van Lillou. Helemaal verliefd op het newborsetje voor ons poppemie. Bijtring en speenkoord vallen ook in de smaak! Zeker eens gaan kijken.

Tot slot ben ik vandaag onze geboortekaartjes en doopsuiker gaan bestellen. CHECK, al weer iets om van de to do lijst te schrappen. Met de grote kuis achter de rug is het uitkijken naar ons tripje naar Ikea voor de meisjes hun zussen kamer en nu echt VAKANTIE.

“It doesn’t matter where you’re going, It’s who you have beside you” 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s