Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan.

Kleine meisjes worden groot. Eerst nog twee maanden samen genieten, maar vanaf 1 september gaat onze kleine poepie naar de instapklas. Oh gosh wat gaat het snel! Omdat wij opvang dichterbij zochten neemt ze samen met kleine zus afscheid van hun vriendjes en vriendinnetjes in de kribbe “ikke en gij”. 

Best wel een emotioneel moment, voor mama dan toch. Al is het geen afscheid, maar eerder tot ziens. Mijn popjes zullen niet meer elke dag naar ‘ikke en gij’ gaan, maar af en toe een bezoekje moet zeker wel kunnen, niet? De laatste weken heb ik me zitten afvragen of ik wel de juiste beslissing nam. Voor ons gemak en om tijd de besparen is dit zeker de beste beslissing, maar anderzijds kan Quinn en ons derde popje on the way niet meer ‘groeien’ bij Wendy & Gwen, net dat doet me twijfelen en vind ik enorm jammer! Daarom zetten wij ze vandaag even extra in de bloemetjes 🌷.

Liefste Wendy & Gwen 

Bij jullie leerde ik echt heel veel leuke dingen, puzzelen, knutselen en met z’n allen liedjes zingen. Ik heb me bij “Ikke en Gij” echt nooit hoeven vervelen en zou het liefst mijn leven lang hier blijven spelen. Maar het is tijd om op mijn eigen benen te  gaan staan en naar de kleuterschool te gaan. Dus graag wil ik nog heel even kwijt. Bedankt liefste poepies voor de super gezellige en leerzame tijd. 

Dikke kussen en knuffels 💕

Mila  

Ook als mama zou ik graag deze twee prachtige ladies bedanken om mijn popjes mee te helpen groeien. Zowel Mila als Quinn hebben enorm veel van jullie geleerd. Ook niet te vergeten Hilda (de bonni) die er misschien niet elke dag was, maar ook zij heeft in het leventje van onze dochtertjes een zekere rol gespeeld. Dankjewel!

This slideshow requires JavaScript.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan.

Dikke kussen en knuffels

Mila & Quinn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s