Sana All the way

Eindelijk de stap gezet! Zo’n twee weken geleden heb ik mij de drie boeken van Sandra Bekkari aangeschaft. Beste beslissing “EVER”. Ik heb altijd gekampt met overgewicht en de laatste jaren loopt het de spuigaten uit. Het was moeilijk, zeker na twee zwangerschappen de juiste motivatie te vinden om er weer eens aan te beginnen. Verschillende diëten uitgeprobeerd, maar telkens in m’n oude gewoonten hervallen. ‘FRUSTREREND’.

Eerlijk, ik heb mezelf altijd ‘dik’ gevonden. Al vanaf jonge leeftijd was ik bezig met mijn gewicht. Nu ja, kan het anders in een maatschappij als deze? We worden constant geconfronteerd met ons uiterlijk. Nu ik terug kijk naar foto’s van mezelf toen ik 18 jaar was denk ik damn girl, ik was dus niet echt ‘DIK’. Vandaag is dat andere koek, voel me net een tientonner en dan zegt iedereen, ‘ja meid, je hebt twee kinderen gehad, dus die extra kilo’s zijn toch normaal’. Uh ja en dan… Dat wil zeggen dat ik een excuus heb? Dacht het niet.

Eind 2016/begin 2017 had ik E I N D E L I J K de klik gemaakt, er moet iets gebeuren. Gestart met Lioness bootcamps, trainen voor een strak lijf. Proeflesje viel reuze mee en ik was vastberaden, we gaan voor een abonnement. Om dan enkele dagen later te weten te komen dat ‘k opnieuw zwanger was. Mijn wereld stortte letterlijk in, geen bootcamps meer, kilo’s bijkomen, weer een dikke buik en dus geen SUMMER BODY. Een derde kind stond ook helemaal niet op onze planning, dus chaos in mijn hoofd.

Nu ruim 20 weken ‘gelukkig zwanger’ en de klik gemaakt om voor mezelf en de baby mijn voeding volledig om te gooien. Geen dieet, maar gewoon gezonde en evenwichtige voeding met als grootste motivatie 80%-20% (ZONDIGEN MAG). Ik hoop zo mijn gewichtstoename tijdens de zwangerschap te beperken, zonder dat baby S ook maar iets tekort komt. In de boeken staat heel wat theorie en handige tips rond voeding. Tot nu toe ervaar ik mijn hele Sana avontuur heel positief. In begin vraagt het heel veel tijd en voorbereiding, maar na een weekje ging het bij mij al een stuk vlotter. Ik ben grote fan en kan zeggen dat al de gerechtjes zowel bij manlief als kindjes in de smaak vallen. Hieronder een paar sfeerbeeldjes van mijn gerechten.

This slideshow requires JavaScript.

Ik hoop na mijn bevalling makkelijker te kunnen doorzetten en in combinatie met beweging uiteindelijk toch mijn doel te bereiken. I’ll keep you posted.

– The fact that you aren’t where you want to be, should be enough motivation –
Love and kisses

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s