Come out, come out wherever you are ☀️

Verlangen jullie net zoal wij naar de zomer. Uh ja zomer is een groot woord voor België, naar de zon bedoelen we dan ☀️. Wij zijn alvast gaan window shoppen ennnnn het is niet bij windowshoppen gebleven. 

Het leukste aan de zon is voor mij ‘blote voeten’. Omdat je buiten niet zomaar op je blote voeten kan rondlopen is het eerste wat ik koop voor de zomer sandalen. Voor Mila, Quinn en mezelf. Nu ja kopen is een groot woord, wij hebben ze cadeau gekregen. Verjaren net voor de zomer heeft zo zijn voordelen.

IMG_4952.JPG

Voor mezelf zijn het sandalen van les tropiziennes geworden. Basic, maar toch met een leuk printje. Mila heeft voor de mooie roze metallic sandaaltjes van Pom d’Api gekozen. Oh ja gekozen, ons mevrouwtje heeft echt wel een eigen willetje. Nu al! Bij Quinn was de uitdaging het grootst, omdat het haar eerste schoentjes zijn. Wij hebben gekozen voor Geox, mooi/trendy en toch stevig. Wij kunnen niet meer wachten om ze eens aan te doen. Morgen misschien ?

Wie gaat ‘windowshoppen’ heeft in theorie geen zakjes bij na de shoppingtrip. Nu deze theorie is niet van toepassing op mij. Ik heb voor elk van mijn meisjes een zomeroutfitje gescoord!

Deze outfitjes kan je vinden in JBC/H&M

Op naar het volgende shopdagje! Wij verlangen echt naar een zonnige zomer. Jullie ook?

Come out, come out wherever you are ☀️

Hugss and kisses 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s