Quinn experimenteert met flesjes

Avent, tommee tippee of difrax, ongetwijfeld dat jullie kindjes zijn melk  in flesjes van één van deze drie merken krijgt. Heel degelijk materiaal, bij mijn oudste meisjes hebben we altijd avent gehad. Een beetje saai misschien? Tijd voor verandering. 

Door Els van babyspeciaalzaak Beng-Els in Lier hebben wij een nieuw merk leren kennen. Vergeleken met alle andere merken zijn deze toppers van het Zweedse twistshake allesbehalve saai.

IMG_4785

Je zou denken, een perfect design voldoet het dan wel qua kwaliteit? Even testen ..

Quinn vindt haar nieuwe twistshake even goed als haar vertrouwde avent fles en zal dus zonder problemen overschakelen. Ook voor mama zijn er pluspuntjes, door de strakke vormgeving wast de fles super makkelijk af. En ook de bijpassende poederdoosjes zijn echt top. Handig voor mee te geven als ze gaan logeren, op de crèche of als je een gezinsuitstapje maakt. Over ‘t verminderen van krampjes kan ik me nu nog niet uitspreken. Kleine zus is nog onderweg en Quinn is daar ondertussen uitgegroeid.

IMG_4805

De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleurtjes, dus voor iedereen wat wils. En zeer handig als je meerdere kleintjes hebt. Ook kan je tutjes, thermossen en super handige sippy cups verkrijgen van dit merk. Allemaal te verkrijgen bij babyspeciaalzaak Beng-Els te Lier. Wij zijn fan, jullie ook?

With passion for babies 

Hugs and kisses

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s