Samen op één kamer

Toen ik ruim 7 maanden zwanger was van Quinn hebben we Mila’s grotere kamertje in orde gebracht. Onze kleine meid verhuisde, niet alleen van het babybed naar een groter bed, ze kreeg ook een grotere kamer. Deze zomer als Quinn ongeveer 14 maanden is, vindt er weer een verhuizing plaats. Onze twee oudste meisjes gaan samen op één kamer.

Dilemma’s

Omdat er een derde zusje op komst is, gaat Quinn binnenkort ook in een groter bedje slapen. Ik hou van alles tot in de puntjes voor te bereiden, dus afgelopen week internet afgeschuimd naar leuke ideeën voor zowel de grote meisjes kamer als de kamer van baby S. En dan stoot je op dilemma nr.1, Mila haar bedje kwam van ‘Ikea’ de ideale winkel trouwens om een kinderkamer in te richten. Maar dit bedje verkopen ze niet meer, bummer! Aangezien ik ook niet direct iets vind dat bij Mila’s bedje past, dan maar twee nieuwe bedjes?! Oh gosh, waarom ben ik ook zo perfectionistisch. Een ander zou denken, maakt het uit hoe het er allemaal uit ziet? Uhmm, ja dus. Alleen wat voor bedjes dan? Nemen we dan grotere bedden zodat ze er een hele lange tijd me kunnen doen of gaan we terug voor de peuter versie? Gelukkig blijft de kleur aan de muren hetzelfde in de grote kamer… Of toch veranderen? Ik zie zovéél leuke dingen, hieronder enkele…

Baby S 

Voor de kleine zus lijkt het allemaal vlotter te gaan, vorige week begonnen met inspiratie te zoeken en ik kan nu al zeggen dat bijna alles beslist is. Als ik niet last minute verander natuurlijk. Bij S. zal er gewerkt worden met zachte kleuren.

De meubeltjes in de babykamer blijven dezelfde, enkel de accessoires en het kleurtje aan de muur zal veranderen. Ik begin stilletjes aan meer en meer uit te kijken naar de dag wanneer ik alles mag  gaan kiezen. Spannend hé!

to be continued…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s