Oeps… we did it again

Ondertussen al een paar weekjes aangekondigd bij familie/vrienden en op sociale media, maar zelf kan ik het nog steeds moeilijk geloven. Wij verwachten een derde dochter. 

IMG_4028

Het nieuws kwam heel onverwacht. Eind december 2016 samen met mijn partner beslist dat er uiteindelijk geen derde meer zou komen. Om dan net op die moment ongepland zwanger te raken. Mijn menstruatie was sinds de geboorte van Quinn ondanks de pil niet meer regelmatig. Dus we maakten ons niet meteen zorgen. Na drie weken over tijd besliste ik om toch maar even een zwangerschapstest te halen. En ja hoor een dikke plus. Vol ongeloof ben ik zeker 10 minuten blijven zitten. Om dan naar beneden te gaan en manlief mee te delen dat hij waarschijnlijk voor de derde keer papa zou worden.

Een dikke week later kregen we bevestiging door de gynaecoloog. De grond zakte even onder onze voeten weg. Gaan we dit wel aankunnen? Een derde kleintje en onze twee meisjes zijn nog zo klein. Op 12 weken de tweede echo, gevolgd door een NIPT test op aanraden van onze gynaecoloog. Enkele dagen later het verlossende mailtje, alles in orde met ons kleine oh jawel ‘meisje’. Wij verwachten weer een meisje.

Vandaag 16 weken zwanger en ik vraag me af waar het enthousiasme blijft. Bij mijn vorige twee meisjes kon alles niet snel genoeg gaan en nu… Alles mag net iets langer duren. Doopsuiker en kaartjes kiezen? Oh ja we zien wel. Geboortelijst leggen, tijd zat! Enkel de naam van ons kleine meisje is al gekozen, baby S.

Ik hoop dat ik snel echt kan genieten van mijn zwangerschap. Zodat ik met veel liefde en enthousiasme alles kan voorbereiden/vastleggen en met jullie kan delen.

Hugs and kisses 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s