Even wennen…

Hello Ladies 

Even wennen aan het idee dat ik EINDELIJK de stap heb gezet mijn eigen blog op te starten. Heb enorm lang getwijfeld, maar het is zover. Ik hoop voldoende tijd te vinden om dagelijks of toch zeker wekelijks te bloggen en sta te popelen om al mijn ‘what’s in a mom’ ervaringen met jullie te delen. Ook kan je bij mij altijd terecht met vragen over allerlei mama stuff of gewoon voor een luisterend oor. Heb je inspiratie nodig voor een leuke baby/peuterkamer of hulp nodig bij het uitkiezen van geboortekaartjes en doopsuiker ben je hier aan het juiste adres.

Stay tuned =) 

z5yaNUxI

 

One thought on “Even wennen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s